bellen kozmetika recenzija livinglikev fashion blogger living like v

Bellen Kozmetika – Recenzija

Već sam vam par puta predstavila na svom blogu brend Bellen kozmetika. Za danas imam još jednu recenziju četiri proizvoda iz njihove ponude!

Pozdrav, dragi moji čitaoci i dobro došli u novi post na mom blogu! Bellen kozmetika je tema današnjeg posta i pišem i na bosanskom jer je ovaj brend prirodne kozmetike porijeklom iz Bosne i Hercegovina. Njihove proizvode možete naručiti preko Instagram stranice https://www.instagram.com/bellen.cosmetics/. Već sam pisala par recenzija više proizvoda iz njihove ponude koje možete pročitati ovdje:

Proizvodi za Kosu Bellen Kozmetike

Bellen Recenzija | Review

 

To bi bilo sve za ovaj post! Nadam se da ste uživali u ovom postu i da vam je bio od koristi. Bellen kozmetika je jedan moj voljeni brend za njegu kože i kose kome sam vjerna već skoro godinu dana. Definitivno pročitajte i druge recenzije jer ima mnogo proizvoda koji su me oduševili u prošlosti! Volim vas sve puno i čujemo se uskoro!

That would be everything for this post! I hope you’ve enjoyed it and that it was useful for you. Bellen cosmetics is one of my most-loved brands for skin and hair care which I have been faithful to for almost one year. Definitely read other reviews on my blog because there are many products that had amazed me in the past! I love you all so much and talk to you really soon!

xoxo

Bye, V

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *