#BTS Back to School Haul | Pribor

Tema današnjeg posta jeste Back to School Haul gdje ću vam pokazati kakav pribor sam odabrala za novu školsku godinu!

back to school haul pribor
Pozdrav dragi moji i dobro došli u jedan jako uzbudljiv post koji će biti Back to School haul. Ne znam za vas ali ja volim kupovati pribor za školu pa sam odlučila da vam pokažem šta sam to kupila za sebe ove godine. Pa da počnemo…
Hello my dear readers and welcome to a very exciting post! I don’t know about you but I just love to go to back to school supplies shopping so I decided to show you what I’ve got for myself this year.So let’s get into this…
back to school haul pribor

Nisam baš znala šta trebam za školu jer tek polazim u srednju školu ove godine i ne znam koje predmete ćemo imati pa sam htjela da kupim dovoljno sveski u slučaju da ih trebam više. Prve sam kupila ove male sveske na linije. Prva je bijela sveska sa srcem od cvijeća i na njoj piše ”Love”. Sljedeća je sa slatkim psom sa brkovima i mašnicom na kojoj piše ”I am hipster man”. A sada imamo ovu FROZEN svesku! Možemo li samo na trenutak pogledati koliko je samo slatka ova sveska? Meni se jako dopada!
I didn’t really knew what I need for school because I’m starting high school this year and I don’t really know which subjects we’d have so I made sure to get enough notebooks just in case I need them this much. First of all, I got these four regular lined small notebooks. First one is just the white notebook with a heart of flowers and it says ‘Love’. Second one is this cute dog with mustache and bow notebook which says ‘I am hipster man’ . And now we have a FROZEN notebook! Can we just take a moment to appreciate the cuteness of this notebook? I absolutely love it!
back to school haul pribor
back to school haul pribor

Vjerujem da ste htjeli pogledati unutar ove sveske pa evo pokazala sam vam na slikama iznad kako izgleda iznutra! Jako je slatka! Ima čak i raspored časova na kraju i meni se mnogo dopada kada sveske imaju raspored časova jer ja baš i ne pamtim dobro svoje časove pa … Mislim, uopće se ne zamaram time jer ne želim nepotrebne informacije da zauzimaju prostor u mom mozgu. Oh, to je zvučalo jako čudno. Ja sam čudna. Dobro došli na moj blog!
I bet you wanted to have a look into this notebook so here you go! It’s so cute! It even has the classes schedule on the back and I love when notebooks have a schedule because I can’t really remember my classes so… I mean, I don’t even bother about that, I don’t wanna unimportant things to take space in my brain. Oh that sounded really weird. I’m weird. Welcome to my blog!
back to school haul pribor
back to school haul pribor
Ovo je zadnja mala sveska na linije koju sam kupila. Ova također ima raspored unutra i morala sam vam pokazati taj unutrašnji dio jer na prvoj stranici piše ”not perfect. just special” što je meni jako slatko!
And this is the last small lined notebook I got. This one also has a schedule and I needed to show you the inside of it because on the front it says ‘not perfect. just special’ which I find extremely cute!
back to school haul pribor
Sljedeće što sam kupila jesu ove tri velike sveske na linije.
Next I’ve got these three lined big notebooks.
back to school haul pribor
back to school haul pribor
U prvoj na početku piše ”Too cool for school” na prvoj stranici što je jako kul. 
The first one is this lion notebook which says ‘Too cool for school’ on the first page which is really cool.
back to school haul pribor
Sljedeća je ova sveska sa djevojkom sa rozom kosom i karminom. Jako je kul ako mene pitate. Kada sam imala pet ili više godina, svima sam govorila da ću se ofarbati u rozo kad budem starija. Srećom, promijenila sam mišljenje i da, uopće mi se ne sviđa roza boja kao prije ali ova sveska je bila slatka pa zašto ne. I da, ima isti natpis ”Too cool for school” na početku kao prva. Zapravo su od istog brenda koji se zove Lipa Mill ili Mar Mar, nisam sigurna koji im je glavni naziv. 
The next one is this notebook with girl who has pink hair and a matching lipstick. She’s really cool if you ask me. When I was five years old or something like that, I was telling everybody that I’m going to dye my hair into pink when I get older.  Lucky, I changed my thoughts and yeah, I pretty much don’t like pink color as I used to but it was cute so I thought why not. And yes, it also has the same ‘Too cool for school’ writing on the front as the previous one. They are actually from the same brand called Lipa Mill or Mar Mar, not sure what’s their main name now.
back to school haul pribor
I zadnja je ova crazy owl sveska koja je obična bez linija ali mislim da je jako kul.
And the last one is this crazy owl notebook which is just the regular one but I think it’s pretty cool.
back to school haul pribor

Sljedeće, uzela sam tri sveske ali ove imaju deblje korice. Prve dvije su na kockice a zadnja je na linije, jako je slatka, mislim, mačka kaže ”Talking to me?” ! 
Then I’ve got another three notebooks but these ones have the harder paper cover. The first two are with checkered paper and the last one is just the regular lined notebook but it’s so cute, I mean, cat is saying ‘Talking to me?’ ! 
back to school haul pribor

Sljdeće sam uzela dvije plave hemijske, jednu crvenu i jednu crnu. Također, kupila sam i korektor u olovci što je neophodno za mene jer često griješim pri pisanju hemijskom. 
Then I’ve got two blue ink pens, one red ink and one black ink pen. I also got this correction pen which is an essential to me because I often do mistakes while writing with a pen.
back to school haul pribor

Kupila sam i par olovaka. Prve dvije su obične zelene olovke a druge dvije su svijetlozelene sa zlatnim i crvenim detaljima. Zadnja jeste ova tehnička olovka i pakovanje nadopuna za tehničku. Bilo je jako glupo od mene da zaboravim kupiti gumicu za brisanje ali ću je kupiti poslije. Nisam kupila nikakve ljepljive papiriće jer imam već jedne u žutoj boji od prošle godine koje nisam puno koristila ali ako zatrebaju, kupiti ću drugo pakovanje. 
Then I’ve got some pencils. The first two are just regular green pencils and then we’ve got the really pretty light green ones with gold and red details. And the last is this mechanical pencil and some mines for it. I was that stupid to forget to buy an eraser so yeah, I’ll definitely need to buy it later.
I didn’t get any post-it notes because I already have the yellow ones from the last year which I didn’t used much but if I’d need to, I’ll buy another pack.
back to school haul pribor
back to school haul pribor
Zadnje ali ne i manje važno – moja zlatna pernica! Ako ste čitali moj prošli post koji je bio recenzija ruksaka znati ćete da se ova pernica slaže sa mojim novim ruksakom! Stigli smo do kraja! Nadam se da ste uživali! U sljedećim danima će biti puno Back to School postova pa nemojte to propustiti! Volim vas sve puno i vidimo se idući put!
The last but not least – my golden pencil case! If you’ve seen my previous post which was a backpack review you’ll know that this pencil case totally matches my new backpack! So we came to the end! Hope you enjoyed!  Please stay tuned because there are going to be lots of back to school posts in the next few days! I love you so much and see you next time!
xoxo
Bye,V

77 Comments

 1. Jao pernica mi se najviše sviđa!
  Baš je nekako glamurozna , predobra!
  A kao što kažeš, vidjet ćeš još što će ti trebati kad kreneš u srednju. Moja preporuka je da pišeš u velike bilježnice, uvijek je previše gradiva, a baš je teško stalno uzimati drugu bilježnicu, nikad ne znaš gdje ti je što. ☺♥

 2. Obozavam ovakve postove, te sam stvarno sa mnogo znatizelje citala ovaj post i gledala najsavrsenije slikice 🙂 <3 Sve sveske su neverovatne i peslatke i bas su mi ostavile sjajan utisak. Za oko su mi posebno zapale one predivne zelene olovke sa zlatnim detaljima, jer su toliko originalne i upecatljive 🙂 Pernica zaista nema mane 😀 <3

  http://www.neramisic.blogspot.com

 3. Odličan post,sveske su preslatke a tek FROZEN *—*

  PS. Zapratila sam te,jer ti je blog super,ako želiš možeš uzvratiti jako bi mi značilo <3 Iii da pišem knjigu,u zadnjem postu je kratak uvod,jako bi me zanimalo tvoje mišljenje o tome <3

  Boomy's Place

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *