Proljetna Wishlista | ZAFUL

Koje odjevne predmete i modne dodatke sadrži moja ovogodišnja proljetna wishlista? Saznajte u nastavku ovog posta!

Pozdrav dragi moji i dobro došli u novi post na mom blogu koji će biti jedna proljetna wishlista sa sajta ZAFUL. Proljeće je uskoro to (ili ja to tako samo zamišljam) i s vama želim podijeliti neke stvarčice koje su na mojoj wishlisti sa ovog sajta koji je vjerovatno jedan od najpopularnijih modnih sajtova. Uradila sam jedan kolaž stvarčica sa moje wishliste a linkovi će biti ispod slike! Pogledajte ove stvarčice i recite mi koje su vam se najviše dopale sa moje proljetne wishliste? 
Hello my loves and welcome to the new post on my blog!  This one is going to be pretty short but I hope you’ll like it. So the spring is around the corner (or I just like to pretend that month isn’t that long period at all) and I want to share with you some of the things that are on my wishlist from Zaful which is probably one of the most popular fashion web shops. I did a collage of the items on my wishlist and the links will be under the photo! Check them out and tell me what do you like on this wishlist the most?
proljetna wishlista lista zelja proljece moda livinglikev living like v fashion blogger
JAKNA / JACKET -> https://goo.gl/xbB6O7
HALJINA / DRESS -> https://goo.gl/vEbF6f
KOŠULJA / SHIRT -> https://goo.gl/0VYpcG
KRATKI KOMBINEZON / ROMPER -> https://goo.gl/ZfZp6D
RUČNI SAT / HAND WATCH -> https://goo.gl/1ZPLpN
Također, na Zafulu, možete pronaći i bikinije gdje ćete zasigurno pronaći nešto što vam se sviđa! To bi bilo sve za ovaj post! Uživajte u vikendu i nadam se da ćete se provesti odlično ,kao i imati odličan početak naredne sedmice! Volim vas sve i čujemo se uskoro! 
Also, on Zaful, you can check out hot micro bikini and find something you like! So that was all for this post! Have an amazing weekend and even better start of the new week! Love you all and talk to you really soon!
xoxo

34 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *