Recenzija Bomber Jakne | Zaful

Danas za vas radim jednu recenziju bomber jakne koju sam dobila sa sajta Zaful. Da li vi volite nositi bomberice? Nastavite čitati da saznate više o ovoj!

Pozdrav dragi moji i dobro došli u novi post na mom blogu, a ovaj put s vama dijelim post recenzija bomber jakne gdje pišem iskreno mišljenje o bomberici sa Zafula koju sam nedavno dobila.

Hello my loves and welcome to the new post on my blog! This time, I’ll be sharing with you my honest opinion about Zaful bomber jacket I recently got.

Prvi utisak: zadivljujuće je lijepa! Jako mi se dopada. Sviđa mi se boja iako inače nisam neki fan roze boje , ali mi se ova dopada! Pristaje mi super, možda je malo šira nego što sam mislila da će biti ali to je sasvim okej.

So first impression : it’s stunning! I love it really. I love the color although I am not that much of pink color fan, but I just love this one! It fits me very well, maybe it’s a bit bigger that I thought it would be but it’s fine.


Kvaliteta je jako dobra, materijal jako lijep a rajfešlusi odlično rade. Imam osjećaj da sam skoro uvijek zadovoljna stvarčicama koje dobijem sa stranice Zaful. Imaju jako popularne modne stvarčice s nižim cijenama nego u buticima i prodavnicama pa vam preporučujem ovu online prodavnicu. Dostava je super, dobila sam ovu jaknu za manje od sedmicu dana! Nemam mnogo toga za reći o ovoj jakni, samo da sam jako zadovoljna i sretna jer sam je naručila i jedva čekam da naručim još neku bomber jaknu sa Zaful-a! Oni zaista imaju najbolje!

The quality is really good, the material is so nice and the zippers work perfectly. I feel like I’m always mostly satisfied by the items I get from Zaful web shop. They have the most popular fashion pieces for lower prices than in real shops so I’d like to recommend you this web shop. The shipping is amazing, I literally got this jacket in less than a week!  There’s really not much to say about this one, just that I am pretty satisfied and happy that I ordered it and I cannot wait to get another bomber jacket from Zaful! They really have the best ones!

Možete je naručiti ovdje : https://goo.gl/yK4PgwTo bi bilo sve za ovaj post! Nadam se da vam se dopao! Molim vas da komentarišete ispod i napišete mi da li vam se dopada ova jakna i da li biste je nosili? Volim vas sve i čujemo se uskoro!

You can get it here : https://goo.gl/yK4Pgw

So that was all for this post! Hope you’ve liked it!
Please comment down bellow telling me do you like this jacket and would you ever wear it?
Love you all and talk to you really soon!

Bye,V

xoxo

                                                         


recenzija bomber jakne zaful livinglikev living like v fashion blogger

25 Comments

  1. Vildana draga, ova jaknica je trenutno jako atraktivna i veoma moderna tako da mi je drago sto je sada i ti imas u svojoj kolekciji. Predivno ti stoji, i verujem da ce ti tek sjajno korisiti. Odlicna recenzija.

    Gotičarka

  2. Super outfit draga Mnogo mi se svidja.
    Cini mi se da je bomber jakna u pitanju ,jako je lijepa i super ti stoji.Ja takoder imam u bordo boji,sve u svemu super.
    Slike su fenomenalne,Gimnazija je u potanju i okolica.superr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *