Recenzija Zaful Majice

Novi post na mom blogu će biti recenzija Zaful majice sa jako zanimljivim detaljima. Nastavite čitati da saznate više!

Pozdrav dragi moji čitaoci i dobro došli u novi post na mom blogu koji će biti recenzija Zaful majice. Nikada se nisam razočarala stvarčicama sa Zafula, a ni ovog puta se to nije promijenilo.
Hello my dear readers and welcome to the new post on my blog! In this post, I’ll be reviewing a shirt I recently got from Zaful – my favorite online shop. I’ve never been disappointed with the things I got from there, and this time it didn’t change.
recenzija zaful majice fashion blogger livinglikev living like v narucivanje online iskustva
Dobila sam ovaj predivan bijeli top sa cvjetnim detaljima koji su izvezeni i jako mi se dopada. Jako je sladak, materijal je super i odgovara mi odlično u veličini M. Ovi cvjetni detalji su jako dobro urađeni i neće otpasti. Kvaliteta je jako dobra, kao i svaki put kad naručujem nešto sa Zaful sajta. To je jedan od onih sajtova gdje sve izgleda potpuno isto na slikama i kada stigne na vaša vrata. Dostava je jako brza, dobila sam ovu majicu u manje od 20 dana što je jako dobro. Mislim da je na popustu pa je cijena samo $15.49. Zato požurite! Možete je naručiti u više različitih boja, ali meni se najviše dopala ova u bijeloj! Možete je naručiti ovdje –> https://goo.gl/crX9Rt
To bi bilo sve za ovaj post! Nadam se da vam se post dopao i hvala vam puno na čitanju! Volim vas sve i čujemo se uskoro!
I got this beautiful floral embroidered off shoulder top in white and I really like it. It’s so cute, the material is really nice and it fits me perfectly in size M. These floral details are nicely done and they won’t fall off. The quality is amazing, as well as it is every time when I order something from Zaful. It’s one of those web shops where everything looks the same on the photos and when you get it at your home. The delivery is pretty fast, I got this for less than 20 days which is pretty good. It’s on the sale so the price is only $15.49 . Hurry up to get it! You can get it in several colors as well, but I liked the white one the best! You can get it here ——-> https://goo.gl/crX9Rt
That was all for this post! I really hope you have liked it and thank you for reading! Love you all and talk to you soon!
xoxo
Bye,V

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *