Highlighter u Duginim Bojama | Recenzija

Moram priznati da me ovaj highlighter u duginim bojama naručen na stranici Rosegal mnogo iznenadio. Pozitivno ili negativno? Saznajte u nastavku posta!

highlighter u duginim bojama rosegal recenzija narucivanje online iskustva
Pozdrav dragi moji i dobro došli u novi post na mom blogu koji će biti recenzija jednog zanimljivog proizvoda koji sam pronašla na stranici Rosegal – highlighter u duginim bojama! Moram priznati da nisam neko ko ima dugogodišnje iskustvo što se tiče makeup tema ali sam dovoljno dugo u ovome da znam prosuditi ono što je (meni) dobro kao i ono što nije baš. Trudit ću se u narednom periodu više pisati postova na teme makeup-a jer lično volim čitati o tome a vjerujem i većina vas isto. Najdraže recenzije šminke su mi upravo one šminke sa kineskih sajtova. Do sada, šminka sa ovakvih sajtova se pokazala veoma dobrom meni a i mnogim blogericama čije postove čitam. Mislim, ne bi bilo fer ni očekivati neku kvalitetu high end šminke za minimalne iznose novca. Uvjerila sam se mnogo puta da novac ne mora značiti (ne)kvalitetu kada se radi i o šminki i o odjeći i sličnim stvarima. No, ovaj put, nisam baš prijatno iznenađena ovim highlighterom u duginim bojama kojeg sam s nestrpljenjem isčekivala. Došao je sasvim lijepo zapakovan, bez ikakvih oštećenja, pakovanje izgleda kvalitetno i čvrsto. Kada se radi o samom proizvodu… Testirala sam ga više puta, svaki put misleći da ću dobiti možda drugačiji rezultat nego prethodni put. Ali, to se nije desilo i svaki put bih nakon ovog highlightera, imala zelene tonove na licu koji izgledaju mnogo neprirodno i bezveze. Druge boje apsolutno ne dolaze do izražaja od ove zelene koju možete vidjeti u sredini. Nisam očekivala, naravno, da će ovo na licu izgledati kao klasični highligher već se nekako očekivalo da će biti sve dugine boje na obrazu koje kada se izblendaju daju super sjaj i boju. Sjaj definitivno i dobijete od ovog highlightera, ali popratno s tim i zelene tonove na obrazima koje, vjerujem, niko ne želi. Sjaj koji dobijete bude sasvim solidan, ništa previše a ni premalo, definitivno uočljivo. Samo da ne ostaju ti prljavi zelenkasti tonovi, sve bi bilo super. Ovako, ni d od duge i duginih boja, samo zelena ostaje. Meni se to nimalo ne sviđa kako izgleda na mom licu tako da nisam zadovoljna ovim proizvodom i ne bih ga, nažalost, preporučila nikome… Moram napomenuti da se radi o highlighteru brenda Focallure čiju sam jednu paleticu highlightera već naručivala sa Rosegala i s kojom sam bila prezadovoljna, da je i sada dostupna, definitivno bih odmah naručila. Sada čekam da se vrati u prodaju ta paletica koja se, po meni, može rangirati i iznad drogerijskih highlightera. Čim pronađem javim vam.  Cijena ovog jeste USD 11.11 što je BAM 18.76, po meni, nije baš vrijedno ovog novca. Trenutno nije dostupan proizvod ali se inače može pronaći : OVDJE .

Hello my lovely readers and welcome to the new post on my blog which is going to be a review of one interesting product I found on Rosegal web shop – highlighter in rainbow colours! I have to admit that I’m not someone who has a lot of years of experience when it comes to makeup topics but I am long enough in this to know what is good (to me) and what isn’t. I’ll try harder in next days to write more products about makeup because I personally love to read about it and I believe most of you do, too. Favourite reviews of makeup are of makeup from Chinese web shops. Until now, makeup from these web shops appeared to be really good to me and for a lot of bloggers whose posts I read. I mean, it wouldn’t be fair to expect quality of high end makeup for minimal amounts of money. I have been convinced many times that money doesn’t have to mean (not)quality when it comes to makeup or clother or similar things. But, this time, I wasn’t really pleasantly surprised with this highlighter in rainbow colours which I was looking forward to. It came really nicely wrapped up, without any damages, packaging looks quality and firm. When it comes to the product… I tested it multiple times, every time thinking I’ll get maybe different result that the previous time. But, that didn’t happen and every time after this highlighter, I would have green tones on my face which looks really unnatural. Other colours absolutely cannot be seen except green which you can see in the middle. I didn’t expect it, of course, to be like a classical highligher but I expected to be able to see all of these colours on my cheeks whose , when blended, should give great shine and colour. You definitely get that shine from this highlighter, but with that you get green shades on your cheeks which, I believe, no one want. Shine which you get is pretty good, nothing too much or too little, definitely noticeable. If those dirty green shades wouldn’t stay on your face, it would all be great. This way, you don’t get any rainbow effect, only green stays. I don’t like that at all how it looks on my face so I’m not pleased by this product and I wouldn’t, unfortunately, recommend it to anyone… I have to say this is a Focallure highlighter, from a brand whose palette with highlighters I ordered before from Rosegal and with whom I was really pleased, if it was available now, I would order it again. For now I am waiting for it to come again on the site, it’s a palette which can be ranged above drugstore highlighters. As soon as I find it, I’ll let you know. Price of this one is USD 11.11 . Currently not available product but usually can be found HERE .
highlighter u duginim bojama rosegal recenzija narucivanje online iskustva
Na sajtu ovako prikazuju da je trebalo izgledati što je meni bilo baš fora. Moj je u nijansi #2 i uopće ne izgleda ovako… 
To bi bilo sve za današnji post, nadam se da ste uživali! Ako jeste, pišite mi u komentare ispod da li ste ikada naručivali sa sajta Rosegal i ako da, šta vam se najviše dopalo? Volim vas sve i čujemo se uskoro!

On the web shop they present it as it should’ve looked like this which was really cool to me. Mine is in #2 shade and it doesn’t look like this…
That would be everything for today’s post, I hope you’ve enjoyed it! If you did, write me in the comments down below have you ever ordered from Rosegal web shop and if yes, what did you like the most? I love you all and talk to you really soon!
xoxo
Bye,V
PROČITAJTE OVO SLJEDEĆE / READ THIS NEXT : 

26 Comments

 1. Dobar post i detaljna recenzija. Iskreno, ja sam uvek skeptična sa tim hajlajterima koji su u duginim bojama i ne bih se baš usudila da ih kupim, pogotovo tako na "slepo".
  Šteta što nisi stavila sliku kako zapravo izgleda hajlajter kada se stavi na kožu (tj ruku).

  P.S. Nekom je rođendan za 3 dana. 😀

  P.P. S.: Novi post na mom blogu http://andjelina-svastara.blogspot.com/2018/09/kupljini-proizvodi-lily-drogerie.html a ako te zanimaju filmovi, pročitaj i prethodni post. 🙂

 2. Post je odličan i dopada mi se što si bila iskrena kada je ovaj proizvod u pitanju. Kada sam vidjela sliku, mislila sam da će biti vau i žao mi je što je na kraj ispalo suprotno. <3

  sweet-dreams-14.blogspot.com – novi post

 3. Super napisan post!<3 Highlighter izgleda zanimljivo i slatko i bas mi je zao sto ne radi<3:( i srećan rođendan!<333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *