Dresslily Wishlist

Dresslily sajt upravo ima velike rasprodaje povodom praznika Noći vještica zbog čega sam odlučila da uradim jedan post na temu Dresslily Wishlist -a. Nastavite čitati!

Pozdrav dragi moji i dobro došli u novi post na mom blogu u kome ću vam predstaviti Dresslily wishlist – u jer s vama želim podijeliti stvarčice koje su trenutno na popustu te time vam olakšati kupovinu na ovom sajtu . Prvo ću vam pokazati neke od izdvojenih odjevnih predmeta za žene a zatim i za muškarce. Nadam se da će vam se post dopasti i da ćete uživati!

Hello my dear readers and welcome to the new post on my blog where I’ll present you Dresslily wishlist because I want to share with you some stuff currently on sale and ease you shopping on this web shop. Firstly I’ll show you some of highlighted women fashion items and then men fashion items. I hope you will like it and enjoy it!

dresslily wishlist fashion blogger livinglikev livinglikev women fashion

Moram priznati da sam impresionirana koliko lijepe haljine se mogu naći na Dresslily sajtu! Predivne su, svečane i jako elegantne. Prve dvije su mi baš posebne, vjerujem da bi se svaka djevojka osjećala kao princeza u haljini poput ovih. Također, ova kožna jakna mi je baš lijepa a crveni kaput super izgleda!

I have to admit I’m impressed by how beautiful dresses which can be found on Dresslily web shop are! They are gorgeous, festive and really elegant. The first two are really special, I think every girl would feel like a princess in a dress like these ones. Also, this leather jacket is really pretty and red coat looks amazing!

 1. https://goo.gl/YPE99S
 2. https://goo.gl/v5a5bd
 3. https://goo.gl/yRPvKd
 4. https://goo.gl/59emkJ
 5. https://goo.gl/1tpFPx
 6. https://goo.gl/A2vodU
dresslily wishlist fashion blogger livinglikev livinglikev women men fashion

 1. https://goo.gl/Le4362
 2. https://goo.gl/2UEgJW
 3. https://goo.gl/2v5srz
 4. https://goo.gl/1JxK1G
 5. https://goo.gl/J6cxfX
Mislim da ponekad na Dresslily-u izgleda teško za pronaći neke lijepe stvari ali samo se treba pametno koristiti pretraživač i kategorije na sajtu, jer je stvarčica i proizvoda toliko da ne bismo stigli sve pogledati , tako da preporučujem da koristite kategorije, pretraživače po boji,materijalu i slično. U kategoriji Boutique ja lično nađem najljepše stvarčice tako da, ako imate sličan stil kao ja, pogledajte tu. To bi bilo sve za ovaj post, nadam se da vam se dopao! Hvala vam puno na čitanju i čujemo se uskoro!
I think that sometimes on Dresslily it looks hard to find some pretty things but you just need to use search bar and categories on the web shop, because there are so many products that we wouldn’t get to check them all out, so I recommend you to use categories, searching by colours, material and similar. In category Boutique I personally find the most beautiful stuff so if you have similar style to mine, you should check that out. That would be everything for this post, I hope you’ve liked it! Thank you so much for reading and talk to you really soon!

Here are the new arrival: 

There will be a discount :

Use code “ DLAnniversary ” for all order with over 25USD save 3USD 
Use code”DLAnniversary”  for all order with over 50USD save 6USD
Use code “ DLAnniversary ” for all order with over 100USD save 12USD

xoxo

Bye,V

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *