Outfit Post | Pink & Black

Još jedan outfit post na mom blogu, ovaj put u pink i black nijansama. Nadam se da će vam se dopasti!

outfit post livinglikev fashion blogger bosnian blogger

Pozdrav dragi moji i dobro došli u novi outfit post na mom blogu! Kako ste? Iza nas je Black Friday pa me zanima da li ste išta uspjeli uloviti na sniženju? Pišite mi u komentarima ispod! U ovom postu ću vam pokazati još jednu kombinaciju. Ovaj put sam izabrala pink džemper sa bijelim biserima ili perlicama koji ima ove velike rukave. Meni se ovaj džemper jako dopada ali teško je pogoditi prilike u kojima se može iskoristiti jer se preko ne može obući jakna zbog ogromnih rukava koji ne staju ispod jakne. A inače je deblji džemperić pa ga ne možete nositi ni u toplijim danima jer će vam biti vruće. Ja bih rekla da je najviše za jesenje večeri kada je malo hladnije ali opet se može bez jakne. Iskreno, malo sam se razočarala primjetivši da preko ovog džempera ne mogu nositi jaknu. Mislim mogu, ali ne izgleda lijepo. A džemper je presladak… Ja mislim da sam ga prošle godine naručila sa Zafula ali nisam sigurna. U to vrijeme je ove vrste džempera bilo na svim sajtovima, a mislim da ih i sada možete pronaći.

Hello my dear readers and welcome to the new post on my blog! How are you? Black Friday is behind us now so I was wondering did you get anything on sale? Write me in the comments below! In this post, I will show you another outfit. For this time, I have chosen pink jumper with white pearls which has these big sleeves. I like this jumper a lot but it’s hard to choose occasions where you can wear it because you can’t really wear a jacket over it because of the huge sleeves which don’t fit under the jacket. I’d say it’s mostly for Autumn nights where it’s a bit colder but you can still go without jacket. Honestly, I was a bit disappointed when I say that I cannot wear jacket over this jumper. I mean I can, but it doesn’t look nice. And the jumper is so cute… I think that I ordered it from Zaful last year but I’m not sure. In that time, this kind of jumpers were on almost every web shop, and I think you can still find them online.

outfit post livinglikev fashion blogger bosnian blogger

 Farmerke su poznate iz jednog od prethodnih postova a ove pink tene su sa Zafula, također od prošle godine, a i dalje su kao nove. Primjetila sam da su i dalje u trendu ovakve pertle. Jedina zamjerka kod ovih tena jeste ta što nisu baš mnogo udobne… Torbica je Ilea Bags a sat Daniel Wellington. Nadam se da vam se moj outfit post dopao, a ako jeste pišite mi u komentarima ispod neke teme za nove postove na blogu, želite li neke makeup recenzije možda? Hvala vam na čitanju i čujemo se uskoro!

Jeans are familiar from one of the previous posts and these pink shoes are from Zaful, also from last year, but they still look like they’re new. I have noticed these shoelaces are still trendy. There’s just one bad side about these shoes – they are not really comfortable… The bag is Ilea Bags and watch Daniel Wellington. I hope you’ve liked my outfit post, and if you did write me in the comments below some topics for new posts on my blog, do you want me to publish makeup reviews maybe? Thank you for reading this post and talk to you really soon!
outfit post livinglikev fashion blogger bosnian blogger
xoxo
Bye,V

17 Comments

  1. Ovaj outfit sam vidjela prije par dana na tvom Instagramu i oduševila sam se. Sada sam došla da pročitam i post. Presladak je i vrh ti stoji. Džemper mi se jako dopada. odličan post. 🙂

    sweet-dreams-14.blogspot.com – novi post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *