Ziaja BB Krema Recenzija

Današnji post na mom blogu će biti Ziaja BB Krema recenzija u kome ću s vama podijeliti moje iskreno mišljenje o ovoj BB kremi. Da li mi se dopala i da li bih je ponovo kupila? Saznajte u nastavku posta!

ziaja bb krema recenzija livinglikev living like v fashion blogger bosnian blogger
Pozdrav dragi moji čitaoci i dobro došli u još jedan post na mom blogu koji će biti Ziaja BB krema recenzija tj.danas s vama dijelim moje mišljenje o ovoj BB kremi. Prije par sedmica sam na Instagramu vidjela neku reklamu da je u CM-u ova BB krema na sniženju i budući da prije nisam koristila Ziaja proizvode a svi ih hvale, odlučila sam je isprobati. Nisam sigurna koliko je tačno koštala, negdje oko 5-6 KM što je vrlo jeftino za BB kremu. U zadnje vrijeme se trudim da gledam sastav svih proizvoda koje koristim za svoje lice i da koristim prirodnu kozmetiku a za Ziaja proizvode se kaže da su na bazi prirodnih sastojaka biljnog i biotehnološkog porijekla. 
Hello my dear readers and welcome to the another post on my blog which is going to be Ziaja BB cream review, so today I will share my opinion with you about this BB cream. A few weeks ago, I saw an Instagram ad that this BB cream is on sale in CM and since I haven’t used any Ziaja products before and everybody is talking about them, I decided to try this one. I am not sure how much did it cost, somewhere around $3 which is really cheap for BB cream. I’ve been trying to take care of my skin and the products I use for it lately and for Ziaja products they say they’re based on natural ingredients of herbal and biotechnology origin. 
ziaja bb krema recenzija livinglikev living like v fashion blogger bosnian blogger
BB krema koju sam ja kupila je za masnu i mješovitu kožu budući da ja imam mješovitu kožu a dostupna je i u drugoj verziji za normalnu, suhu i osjetljivu kožu, u dvije nijanse – svijetla i tamna. Ja sam uzela svijetlu nijansu i nijansa mi odlično odgovara. Ova BB krema ima zaštitni faktor SPF 15 što znači da blokira 93% UVB zraka (srednja zaštita kao što piše na pakovanju). Dolazi u ovoj tubi koja je kvalitetno odrađena i lako se upotrebljava. Ja bih rekla da je ovo samo krema za hidrataciju kože, prevenciju iritacija i (donekle) izjednačavanje boje kože, a što se tiče pokrivenosti bukvalno ne pruža nikakvu pokrivenost. Mislim, od BB kreme se i ne očekuje da djeluje kao puder i potpuno prekriva nedostatke ali ova definitivno ništa ne radi na tom polju. Ja oduvijek hvalim Garinerovu BB kremu jer je zaista najbolja koju sam ikada koristila i tako je i ostalo nakon isprobavanja i ove Ziajine. Ima jako laganu teksturu i prelijep cvjetni miris. Najbolje se razmazuje prstima, ja ne koristim četkicu jer mi se sav proizvod upije u nju i ne ostane skoro ništa na licu. Ali bez obzira koliko puta nanesete ovu BB kremu, čak i u više slojeva ne pruža pokrivenost. Ja sam zato odlučila da je koristim uz Garinerovu BB kremu tj.da ih pomiješam i tako dobijem super nijansu koja mi odgovara jer je ova BB krema svjetlija od Garnierove koja mi je za zimu mrvicu tamnija nego što treba biti. Znači, iskoristiti ću ovu Ziaja BB kremu u toj kombinaciji ali je ne bih opet kupila, prije bih uzela novu Garnierovu. To bi bilo sve za ovu recenziju, hvala vam puno na čitanju! Ako ste probali ovu Ziaja BB kremu, pišite mi u komentarima ispod svoje utiske. Volim vas sve i čujemo se uskoro!
BB cream I bought is for oily and combination skin because I have combination skin but it’s also available in another version for normal, dry and sensitive skin, in two shades – light and dark. I bought light tone and it fits me good. This BB cream has SPF 15 which means it is blocking 93% off UVB rays (medium protection as it’s said on the packaging). It comes in a tube which is well done and easy to use. I’d say this one is a moisturizing cream for prevention of irritations and it (somewhat) evens the skin tone, but when it comes to covering it literally doesn’t give you any covering. I mean, you don’t expect high covering from BB cream, to be like a foundation, but this one definitely doesn’t do anything on that area. I have always been a fan of Garnier BB cream because it’s truly the best one which I ever uses and it is still the best one after I’ve tried out this Ziaja BB cream. It has a light texture and gorgeous floral scent. It’s the best to blend it with your fingers, I don’t use a brush because all of the product absorbs into the brush and nothing is left on myface. But no matter how many time you apply this one, it doesn’t give you covering in multiple layers neither. I have decided to use it with Garnier BB cream, to mix them out and get a great shade which fits me because this one is a bit lighter than the Garnier one which is a little bit darker for Winter time than it should be. That means I will use this Ziaja BB cream in that combination but I wouldn’t buy it again, I’d rather get another Garnier BB cream. That would be everything for this review, thank you so much for reading! If you had tried this one out, write me your impressions in the comments below. I love you all and talk to you really soon!
xoxo
Bye,V

Čitajte sljedeće / Read next : 

PUREA IMMORTELLE RECENZIJA | KREMA ZA LICE & KREMA ZA RUKE

10 Comments

 1. Zainteresovala sam se kad sam videla naslov posta, Ziaja BB krema – jer koristim kremu za lice tog brenda koja je lagana i ,,prozračna'' kako bih je ja opisala. 😀
  U svakom slučaju, vidim da utisci nisu preterano pozitivni tako da ću je zaobići. 🙂 Držaću se njihove fantastične dnevne kreme!

  Novi post: My Life | Instagram

 2. I love this BB cream. Thank you for this lovely and honest review.
  The right skincare is so important. Lovely.

  Need cute cat content?
  And some christmas vibes, take a look at my Youtube Video HERE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *