Maturske Haljine | Sexy Prom Dresses

Maturske haljine sa sajta Suzhou dress su doista predivne! Nastavite čitati da saznate više o njima!

maturske haljine sexy prom dresses suzhoudress livinglikev fashion blogger living like v modni blog bosnian blogger
Pozdrav dragi moji i dobro došli u novi post na mom blogu čija su tema maturske haljine sa sajta Suzhou dresses! Vrijeme je kada djevojke polako počinju tražiti haljine za maturu i svaka želi izgledati posebno i lijepo taj dan. I ja ću za godinu dana biti na tom mjestu i tražiti svoju matursku haljinu i definitivno ću pretraživati internet za inspiracijom i sajtovima na kojima mogu pogledati i možda i naručiti maturske haljine. Zbog toga sam odlučila napisati ovaj post za koji se nadam da će vam poslužiti kao inspiracija za vaše maturske haljine i da ćete uživati u istom. Ovaj sajt zaista ima super ponudu! 
Hello my dear readers and welcome to the new post on my blog whose topic are sexy prom dresses from web shop Suzhoudress! It’s that time of the year when girls are slowly starting to search for their prom dress and every one of them wants to look special and beautiful on that day. I will be in that position next year and will be looking for my prom dress so I will definitely search online for inspiration and web shops where I can check some prom dresses out and maybe even order one. That’s why I decided to write this post for which I hope will be an inspiration for your prom dresses and that you’ll enjoy in it. This web shop has amazing offers!
maturske haljine sexy prom dresses suzhoudress livinglikev fashion blogger living like v modni blog bosnian blogger
Ove haljine su zadivljujuće lijepe i izgledaju apsolutno očaravajuće! Sviđa mi se kako je gliter na haljinama u elegantnom tonu a ne kičastom i kako se sve svodi na jednostavan kroj gdje se haljina vuče po podu što je meni prelijepo i što bih ja htjela za svoju maturu. Međutim, mislim da je takve haljine jako teško kontrolisati tu večer i da su teške na tijelu. Ne znam, nikada nisam nosila takvu haljinu. Voljela bih čuti vaša mišljenja o tome u komentarima; da li mislite da su ove haljine teške i da nisu baš za večer gdje se obično pleše i puno kreće jer je ipak maturska večer u pitanju? Pišite mi ispod! A to bi bilo sve za ovaj post, hvala vam puno na čitanju i posjeti mom blogu! Volm vas sve puno i čujemo se uskoro!
These dresses are stunningly beautiful and they look absolutely magical! I like how the glitter on the dresses are in elegant tone and not trashy and how everything is simple but the dress has a long train which goes all the way on the floor which I would love to have for my prom. But I really think these dresses are hard to control that night and that they feel heavy. I don’t know, I’ve never actually worn this kind of dress. I’d love to hear your thoughts about it in the comments; do you think these dresses are heavy and that they aren’t for the night where you usually dance and move a lot because we are talking about prom night? Write me in the comments below! That would be everything for this post, thank you so much for reading and visiting my blog! I love you all and talk to you really soon!
maturske haljine sexy prom dresses suzhoudress livinglikev fashion blogger living like v modni blog bosnian blogger
xoxo
Bye, V

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *