Outfit Post | Dresslily & Manzara

Još jedan outfit post je tu! U ovom postu izdvajam neke komade sa sajtova Dresslily i Manzara.it i pričam vam o njima. Saznajte više u nastavku!

outfit post dresslily manzara italia livinglikev fashion blogger living like v modni blog bloger bosanski bloger
Pozdrav dragi moji i dobro došli u još jedan outfit post na mom blogu! Šta ima, kako ste? Nadam se da ste dobro i da iskorištavate lijepo vrijeme ovog vikenda! Ja sam danas tu s novim outfitom u kome ću vam otkriti koje odjevne predmete i modne dodatke nosim na slikama koje vidite u postu! Krenuti ću od čizmica jer moram podijeliti s vama činjenicu da sam ove prelijepe crne čizmice kupila u Lily Shoes radnji u Mostaru za samo 25 KM/oko 13€ jer imaju ogromnu rasprodaju zbog kraja zimske sezone. Zadovoljna sam čizmicama i dosad mi se jako sviđaju mada moram malo da se naviknem na štiklu. 
Hello my dear readers and welocme to another outfit post on my blog! What’s up, how are you? I hope you are doing great and using nice weather we have this weekend! I am here today with another outfit where I will share with you which clothing items and accessories I am wearing on the photos you see in this post! I will start with boots because I have to share with you the fact that I got these gorgeous black boots in Lily Shoes shop in Mostar for only 14$/13€ , they currently have a huge sale because it’s the end of the season. I am satisfied with the boots and I really like them but I have to get used to heels. 
outfit post dresslily manzara italia livinglikev fashion blogger living like v modni blog bloger bosanski bloger
outfit post dresslily manzara italia livinglikev fashion blogger living like v modni blog bloger bosanski bloger
outfit post dresslily manzara italia livinglikev fashion blogger living like v modni blog bloger bosanski bloger
outfit post dresslily manzara italia livinglikev fashion blogger living like v modni blog bloger bosanski bloger
Torbica je sa sajta Dresslily i baš je preslatka! Hladno plave je boje koja ide na sivo. Sva je napuhana zbog materijala koji možete uočiti na slici i čini se kao da je veća zbog toga ali kada se otvori zapravo nema prostora nego za neke osnovne stvari kao novčanik, slušalice, karmin i mobitel. Lanac je u sivoj boji a na vrhu se lanac prekida i počinje treger od istog materijala od kakvog je torbica napravljena. Treger je kraći, vidite na slici da meni koja sam 163cm visoka dođe do bokova. Pitam se kako bi izgledala ne nekome ko je viši od mene… Jedino da se nosi na ramenu ali ja to ne volim jer sam dosta smotana i torbica bi mi ispadala svako par minuta. Uglavnom zadovoljna torbicom jesam, mislim da je super za neke izlaske na kafu ili večernje prilike ali za prilike kada vam je potrebno da u torbicu stane dosta stvari definitivno nije. Ističe se u outfitu i ja mislim da baš lijepo izgleda u ovoj kombinaciji. Šta vi mislite? 
Možete je naručiti ovdje –> https://www.dresslily.com/sewing-thread-design-link-chain-product6785285.html?lkid=19171961 (kada bude ponovo dostupna). 
Bag is from Dresslily web shop and it’s really cute! It’s cold blue colour which goes to gray colour. It’s all inflated because of the material you can see on the photos and it seems bigger because of it but when you open it it actually doesn’t have a lot of space, only enough for essentials like wallet, earphones, lipstick and cellphone. Chain is in gray colour and on the top there’s a strap made out of the same material as the bag. Strap is shorter, you see on the photos how it looks on me considering the fact I’m 163cm tall, it comes only to my hips. I wonder how would it look on someone taller than me… You can wear it on your shoulder but I don’t like that because I’m a clumsy person and the bag would fall from my shoulder every few minutes. I am mostly satisfied with the bag, I think it’s great for day out or night occasions but for the times you need your bag to fit a lot of stuff in is not something to go for. I stands out in this outfit and I think it looks pretty combined like this. What do you think?
You can order it here –> https://www.dresslily.com/sewing-thread-design-link-chain-product6785285.html?lkid=19171961 (when it’s available again). 
outfit post dresslily manzara italia livinglikev fashion blogger living like v modni blog bloger bosanski bloger
Farmerke su iz Stradivariusa a kaput iz Bershke. Kaput sam kupila na Black Friday-u za samo 60 KM/oko 31€. Ispod kaputa nosim jednu preslatku košuljicu koju sam tek dobila sa sajta Manzara.it – možete je pronaći ovdje –> https://www.manzara.it/maglie/camicette/camicetta-con-merletti-romana-bianca . Ova košulja je ujedno i najprodavaniji odjevni predmet na njihovoj stranici. Ja sam je naručila u S veličini i super mi odgovara. Sviđa mi se što su rukavi malo kraći jer je super za ovog vremena s kaputom preko a za proljeće će biti odlična s kožnom jaknom. 
Jeans are from Stradivarius and coat is from Bershka. I bought this coat at Black Friday for only 35$/31€. I am wearing cute shirt under this coat which I recently got from Manzara.it web shop and you can find it here –> https://www.manzara.it/maglie/camicette/camicetta-con-merletti-romana-bianca . This shirt is the most wanted clothing item on their web shop. I ordered it in S size and it fits me perfectly. I like that the sleeves are a bit shorter because it’s great for this weather with coat over it and for Spring time it’ll be cool with leather jacket. 
outfit post dresslily manzara italia livinglikev fashion blogger living like v modni blog bloger bosanski bloger
Po sebi ima neke sitne tačkice koji su super detalji a rukavi i izrez su oblikovani lijepim i zanimljivim materijalom. Izrez je na V i jako je providan, ja volim nositi bijelu potkošulju ispod da bi to sve izgledalo pristojno. Bez potkošulje nisam probala ali mislim da ne bi to izgledalo onako kako ja želim. Ne volim previše otvorene odjevne predmete. Divna je zaista i imam sve pohvale za ovu košuljicu! To bi bilo sve za ovaj post, nadam se da vam se post dopao i da ste uživali u čitanju! Hvala vam svima na posjeti mom blogu i ostajanju do kraja ovog posta! Volim vas sve puno i čujemo se uskoro!
It has little dots all over it and they are a great detail, sleeves and cut are shaped with really nice and interesting material. Cut is in V shape and it’s really see-through, I like wearing white undershirt under it to make it all decent. I didn’t try it without undershirt but I think it wouldn’t look the way I want it to look. I don’t like too much open clothing items. It’s gorgeous and I have all the best to say about it! That would be everything for this post, I hope you’ve liked it and that you’ve enjoyed reading it! Thank you so much for visiting my blog and staying till the very end of this post! I love you all so much and talk to you really soon!
xoxo
Bye,V

6 Comments

  1. Autfit je predobar i sviđa mi se što je jednostavan, a opet lijep. Sve ti sjajno stoji, bluza mi se najviše dopada. Takođe, imam čizme na sličnu foru, samo što nisu na štiklu. Super post. 🙂

    sweet-dreams-14.blogspot.com – novi post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *