blog youtube livinglikev fashion blogger vildana suta

YouTube?

I started a YouTube channel about ten days ago and I decided to write this post to talk about the reasons why I did it.

blog youtube livinglikev fashion blogger vildana suta

Hello, my lovely readers and welcome to the new post on my blog which is going to be a lifestyle post where I will talk about me starting a YouTube channel recently. YouTube has always been something I wanted to do, I wanted to be making all sorts of beauty, fashion and lifestyle videos.
But, I didn’t have enough courage to start and I would always make up some reasons like: I don’t have professional camera, the videos will be bad because of that, people wouldn’t find me interesting and I used to ask myself why would anyone on the Earth watch me while there are millions of other YouTubers who, actually, do better videos and who are famous there.

Pozdrav, dragi moji čitaoci i dobro došli u novi post na mom blogu koji će biti jedan lifestyle post gdje ću pričati o tome kako sam nedavno započela svoj YouTube kanal. YouTube je nešto što sam ja već odavno željela pokrenuti, htjela sam praviti razne beauty, fashion i lifestyle videe. Ali, nisam imala dovoljno hrabrosti da započnem i uvijek sam smišljala neke izgovore poput: nemam profesionalnu kameru pa će videi biti bezveze zbog toga, ljudima neću biti zanimljiva i uvijek sam se pitala zašto bi bilo ko na ovoj planeti gledao mene kada postoji milion drugih YouTubera koji, zapravo, rade puno bolje videe i koji su popularni na toj platformi.

This post is dedicated to me doing something which I think is a huge step in my life because I have overcome the fear of failure and I just did it. When it comes to WHY I want to be making YouTube videos, while I have blog and Instagram already, it’s simple: blog and Instagram don’t give me the opportunity to connect with the people that much as YouTube does. Videos are more interesting to people nowadays than written texts or photos. And I completely understand that. Does that mean that I’ll be quitting blogging and Instagram? No. The blog is kind of my first love when it comes to what I do.

Ovaj post je posvećen nečemu za šta mislim da je veliki korak u mom životu jer sam prešla preko straha od neuspjeha i jednostavno to učinila. Kada pričamo o tome ZAŠTO želim snimati videe za YouTube, kada već imam blog i Instagram, jako je jednostavno zapravo: blog i Instagram mi ne daju priliku da se povežem s ljudima na način na koji tu priliku pruža YouTube. Videi su više zanimljivi ljudima danas od pisanog teksta ili fotografija. I ja to potpuno razumijem. Da li to znači da ću napustiti blogovanje i Instagram? Ne. Blog je nekako moja prva ljubav kada pričamo o onome šta ja radim.

I find blogging to be peaceful and just something I enjoy doing but I don’t think I should limit myself to writing only. I can do both. At the beginning of my blogging journey, I did more personal and casual posts and I want to get back to that, for this to stay my online diary where I do fashion, beauty and lifestyle. I will, certainly, continue to write my blog and I will, probably, never give up on it. When it comes to Instagram, I can connect with people more directly there than on these two platforms: YouTube and blog (where people usually need to reach out to me for us to connect) so Instagram, as it was before, will stay “a string” which now connects my blog and YouTube in direct form of communication with people there. I love everything I do and I wouldn’t want to give up any platform I use for my favourite hobbies. This post, besides my explanation about YouTube, is, hopefully, something that tells you to overcome your fears and start with whatever you are wanting to do now. Don’t wait for Monday, for the 1st of the next month or for January 2021. Right now is just perfect. I believe in you and I think we can all succeed in everything we want to be doing with all of our hearts. And yes, my YouTube channel is in Bosnian but my blog will stay in English because everyone understands English nowadays and with YouTube, I am currently just targeting my region. Love you all so much and talk to you really soon!

Po meni je blogovanje jako mirno, umirujuće i nešto što jako volim raditi ali mislim da se ne bih trebala ograničavati samo na pisanje. Mogu raditi oboje. Na početku mog bloga, pisala sam opuštenije i više lične postove i želim se vratiti na to, da ovaj blog ostane moj online dnevnik gdje pišem o modi, ljepoti i lifestyle temama. Ja ću, zasigurno, nastaviti s pisanjem bloga i, vjerovatno, nikada neću odustati od njega. Kada se radi o Instagramu, mogubse povezati s ljudima više direktno nego na druge dvoje platforme: YouTube-u i blogu (gdje ljudi obično trebaju prvi pisati meni da bismo se povezali) pa Instagram, kao što je bio i prije, će ostati jedna “spona” između glavnih stvari koje radim a to su sad blog i YouTube kao direktni oblik komunikacije s ljudima tamo. Trenutno volim sve što radim i ne bih željela odustati od bilo koje od ove tri platforme koje koristim za omiljene hobije. Ovaj post, pored mog objašnjenja vezanog za YouTube, je, ja se nadam, nešto što vam šalje poruku da prevaziđete vaše strahove i započnete s bilo čim šta želite raditi sada. Ne čekajte ponedjeljak, prvi idućeg mjeseca ili januar 2021. Baš sad je pravo vrijeme. Vjerujem u vas i mislim da svi mi možemo uspjeti u svemu što radimo sa srcem. I da, moj YouTube je na bosanskom ali moj blog će ostati i na engleskom jer danas svako razumije engleski a s YouTube-om trenutno targetiram samo moju regiju. Volim vas sve mnogo i čujemo se uskoro!

xoxo

Bye, V

POGLEDAJTE MOJA PRVA DVA VIDEA: 

Read my latest posts/ Pročitaj moje najnovije postove:

Italy, France, Spain and Monaco | Trip

DiNatura Matcha & Neem Face Mask Recenzija / Review

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *