wooling ba recenzija proizvodi od domace vune

Wooling Review / Recenzija

Wooling review will be the topic of today’s post on Living Like V! I hope you will like it and enjoy reading it!

Hello, my lovely readers and welcome back to my blog! In this post, I will talk about the Bosnian brand called Wooling and this will be Wooling review! I will review two of their products: one is a glove you should use for peeling of your whole body and the other product is a heart-shaped sponge for face peeling. Wooling uses only 100% pure and homemade wool to make their product. I really like the idea of this brand so let’s see if the actual performance of their products is good!


Zdravo, dragi moji čitaoci i dobro došli nazad na moj blog! U ovom postu ću pričati o bosanskom brendu pod nazivom Wooling i u ovoj Wooling recenziji ću pričati o dva njihova proizvoda: jedan je rukavica koja se koristi za piling cijelog tijela a drugi jeste spužvica u obliku srca za piling lica. Wooling koristi samo 100% čistu i domaću vunu u izradi njihovih proizvoda. Sviđa mi se ideja ovog brenda a sada ćemo vidjeti da li je i učinak njihovih proizvoda dobar! 

wooling recenzija prirodna spuzvic za piling lica
wooling ba recenzija proizvodi od domace vune

WOOLING PEELING GLOVE (FOR THE WHOLE BODY)
I will start with the product I personally like and use way more. It’s the Wooling peeling glove for the whole body. It’s made in a way where it fits the hand really nicely. It also has a little hole for the finger which you can’t, unfortunately, see in the next photos. Besides the function for it to be a hole for my thumb, I also use it to hook up this glove in my bathroom so I always have it ready for me to use. This glove, at the first, looks really harsh to be used on the body, but as soon as you put some water on it, it becomes way softer. I’ve noticed that it produces a really pleasant feeling on my skin while I am using it. I feel like the dead skin cells just fall from it and that I am left with soft skin. The glove also spreads the shampoo really good on the body.  I have read somewhere that this glove is really good to fight against the cellulite so while you are doing your bath, you may also take care of your body cellulite if you have it, and if you don’t- you are really lucky but you can also prevent it with this little glove. My love for this product is big and I won’t stop using it for a really, really long time!


WOOLING PILING RUKAVICA ZA KUPANJE (ZA CIJELO TIJELO)
Započet ću s proizvodom koji mi se lično više sviđa i koji koristim puno češće od drugog. Radi se o Wooling piling rukavici za kupanje koja je pogodna za korištenje na cijelom tijelu. Napravljena je tako da super pristaje na ruci. Ima i malu rupicu za prst koju, nažalost, ne možete vidjeti na sljedećim slikama (ali podsjeća na one standardne dječije rukavice koje nose zimi). Ova rupa, pored funkcije za palac, meni služi i kao dio koji koristim za kačenje rukavice u kupatilo tako da je uvijek na mjestu i spremna za korištenje. Ova rukavica, na prvu, izgleda jako grubo da bi se mogla korstiti na tijelo, ali čim je pokvasite, postane mnogo mekša. Primijetila sam da mi je jako ugodno koristiti ovu rukavicu na koži, imam lijep osjećaj pri korištenju. Osjećam se kao da mrtve ćelije sa kože opadaju i da mi ostaje mekana koža. Rukavica jako lijepo raspoređuje gel za tuširanje ili šampon po tijelu i ima ovim zamjenjuje običnu spužvu za kupanje. Negdje sam pročitala da je super i za borbu protiv celulita pa dok je koristite pod tušem, također možete uticati i na celulit na tijelu ako ga imate, a ako ga nemate- prave ste sretnice ali ga možete i spriječiti s ovom rukavicom. Moja ljubav za ovaj proizvod je velika i neću ga prestati koristiti dugo, dugo vremena! 

wooling review wooling rukavica za kupanje od prirodne vune livinglikev wooling review wooling rukavica za kupanje od prirodne vune livinglikev fashion blogger

WOOLING NATURAL SPONGE FOR FACE PEELING
I’m still struggling to get to know how this sponge works. I’m not sure why, I might be using it in a wrong way, but this sponge doesn’t suit my needs. It’s really hard, I can’t say it’s harsh but it’s really hard and although I do put a lot of hot water on it, it still stays hard. Since it has that kind of structure, I can’t really work with it a lot on my face because I don’t like the feeling it gives me and I’m afraid I will damage my sensitive skin. I have noticed that it stimulates circulation a bit on the face because the skin gets red but, besides that, I didn’t notice any results. I’ll say it again, it might be like this only for me, but it doesn’t function, in my opinion. It’s a pity because I really like the look of this product, this little heart which has a great size so it fits the hand nicely. If it was just a bit softer and if it allowed the products (a cleansing gel or milk) to absorb in it, I think it would be great. The idea of this product is great but I think the outcome or the product itself is not that good.


WOOLING PRIRODNA SPUŽVICA ZA PILING LICA
S ovom spužvicom sam i dalje na “Vi”. Nisam sigurna zašto, možda ja ne koristim na pravilan način, ali meni spužvica ne odgovara potpuno. Pri korištenju je jako tvrda, ne mogu reći da je gruba ali tvrda je mnogo i iako je dosta dobro pokvasim toplom vodom i dalje ostaje tvrda. Budući da je takve strukture, ne mogu puno s njom na licu ni raditi jer mi ne prija i jer imam osjećaj da ću oštetiti svoju osjetljivu kožu. Primijetim da malo potiče cirkulaciju na licu jer se koža zacrveni ali, osim toga, ja zaista nisam primijetila neke rezultate. Opet kažem, možda je do mene, ali za mene ovaj proizvod ne funkcionište. Prava je šteta jer mi se baš dopada sam izgled, ovo malo srce koje je odlične veličine tako da stane u ruku lijepo. Da je samo malo mekša i da dozvoljava da se i proizvod (neki gel za lice ili mlijeko za lice) upije u nju, mislim da bi bila super. Ideja samog proizvoda je super samo mislim da izvedba nije baš najbolja. 

wooling recenzija wooling ba bosanski brend prirodna spuzvica za piling lica livinglikev fashion bloggerwooling recenzija wooling ba bosanski brend prirodna spuzvica za piling lica livinglikev fashion blogger living like v

That would be everything for this post, I really hope you’ve liked it and enjoyed it! If you did, be sure to let me know down below in the comments! Don’t forget to visit WOOLING on Instagram and show them some support! I love you all so much and thank you for staying till the very end! Talk to you really soon!


To bi bilo sve za ovaj post, nadam se da vam se svidio i da ste uživali! Ako jeste, pišite mi u komentarima ispod! Ne zaboravite posjetiti WOOLING na Instagramu i podržati ih tamo! Volim vas sve puno i hvala što ste ostali do kraja! Čujemo se uskoro!

xoxo

Bye, V

 

READ NEXT / ČITAJ SLJEDEĆE:

Afrodita Cosmetics Cold Wax Hair Removal Strips Review | Recenzija

How to get Long and Healthy Hair

PIXI Beauty PR Package Unboxing

 

10 Comments

  1. Šteta baš za spužvicu, izgleda zaista jako lepo. Mada, rukavica bi bila moj definitivni favorit.
    Super ti je tekst, jako lepo napisan.

  2. Mislim da ne koristite na pravi način spuzvicu i da možete staviti bilo koji gel za čišćenje lica na nju!

    • Probala sam sa raznim gelovima za čišćenje lica i spužvica mi nije funkcionisala. Može biti da je to samo slučaj kod mene, ali ja sam podijelila svoje iskreno mišljenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *